Verkopen

image slider
image slider
image slider
image sliderU wenst uw eigendom te verkopen?

Concept Real Estate is er voor iedereen en staat voor een vernieuwend vastgoedbeleid met een A tot Z oplossing voor de verkoop van uw woning, projectgrond of industriepand.

VRAAG NU UW GRATIS SCHATTING AAN !
Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.Stapsgewijs naar het gewenste resultaat

1. EEN PROFESSIONELE WAARDEBEPALING

Met een correcte marktconforme waardebepaling leggen we de basis voor een vlotte verkoop.

2. OPSTART BIJ DE NOTARIS

Wij zorgen voor de administratieve opstart in samenspraak met de notaris en voorzien alle nodige attesten.

3. MOOI GEPRESENTEERD VERKOOPT BETER

We selecteren de meest geschikte tools om uw woning op de markt te brengen en streven ernaar om al onze vastgoedaanbiedingen op het allerhoogste niveau te publiceren d.m.v. een fotoreportage, digitale & interactieve grondplannen, een 360° virtuele rondleiding of een drone-opname.

4. FOCUS OP DIGITALE COMMUNICATIE

We maken voor elke woning een marketingplan op maat. Naast de traditionele immo-kanalen zetten we vooral in op de digitale media zoals Facebook, Instagram, Google en Pinterest.

Een te renoveren woning verkopen ? Geen probleem, wij kunnen uw woning met een renovatiedossier voorbereiden. Geïllustreerd met renders verpakken wij vaak moeilijk te verkopen woningen als een aantrekkelijk geheel. Optioneel kan de koper een “hapklare” offerte van de verbouwing verkrijgen.

5. PERSOONLIJKE & TRANSPARANTE OPVOLGING

Vanaf dag één hebt u een één vast aanspreekpunt. Zo krijgt u ook maandelijks een update van uw digitaal verkoopdossier waarin alle relevante acties zijn vermeld.

6. PROFESSIONELE BEZOEKEN

U kan rekenen op uw professionele vastgoedmakelaar voor ieder contact met de kandidaat-kopers. Indien gewenst kan u de verkoop vanop afstand en in alle anonimiteit opvolgen en krijgt u enkel de effectieve koper te zien wanneer de verkoopovereenkomst getekend wordt.

7. RESULTAAT ZONDER VERRASSINGEN

Wanneer de geschikte koper is gevonden en wij de best mogelijke voorwaarden bemiddeld hebben, zorgen wij voor een volledig waterdichte verkoopovereenkomst zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

8. OOK NA DE VERKOOP IS ER NOG WERK AAN DE WINKEL

Ook nadat de verkoopovereenkomst werd ondertekend kan u op ons rekenen. Wij begeleiden u tot bij de notaris en indien gewenst assisteren wij u zelfs met de volledige verhuis. Kortom, wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen de sleutel kan overhandigen aan de koper.


Verkopen met Concept Real Estate? Contacteer ons vrijblijvend... de koffie staat klaar!
Concept Real Estate

Siemenslaan 12

3650 Stokkem-Dilsen

BTW BE 0760973413

Met Concept Real Estate ontzorgt vastgoedmakelaar Velghe Christophe u volledig met zijn kennis en expertise. Wij gaan verder dan het traditionele vastgoedkantoor en zoeken steeds naar een op maat gemaakte oplossing voor de verkoop en verhuur van uw eigendom, gebruikmakend van de nieuwste trends op de vastgoedmarkt.

Derdenrekening: Belfius Be40 0689 4011 7963

Concept Real Estate