Verhuren

image slider
image slider
U wenst uw eigendom te verhuren?

Wij gaan voor u op zoek naar de beste huurder en ontlasten u van alle rompslomp. Indien gewenst kunnen we ook de volledige opvolging van uw vastgoedportefeuille verzorgen, gaande van de opvolging van huurgelden, het uitvoeren van de huurindexatie tot en met het onderhoud en herstellingen.


VRAAG NU UW GRATIS HUURSCHATTING AAN


Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.Hoe gaan we 'stapsgewijs' te werk...

1. Goed begonnen is half gewonnen

Samen bepalen we de voorwaarden waartoe u bereid bent uw eigendom te verhuren. Een correcte huurprijs in functie van het optimale rendement is hierbij van essentieel belang.

2. Goede communicatie maakt het verschil

We publiceren via alle mogelijke kanalen en met voldoende bereik om snel een geschikte huurder te vinden.

3. Zoeken naar de geschikte match

Persoonlijk kennismaken met elke kandidaat is voor ons van groot belang. Met een checklist verzamelen wij alle nodige gegevens van de kandidaat-huurder om u de kandidatuur voor te leggen. Samen evalueren we welke partij het meest geschikt is maar de uiteindelijke keuze ligt altijd bij u als verhuurder.

4. Een waterdichte huurovereenkomst

Zodra we een keuze hebben gemaakt zorgen wij voor een waterdichte huurovereenkomst en plaatsbeschrijving, dat de huurwaarborg wordt geblokkeerd en de huurovereenkomst en plaatsbeschrijving worden geregistreerd.

5. Als u wil volgen wij op... van A tot Z

Indien gewenst kunnen wij de volledige administratie en technische follow-up van uw verhuur-portefeuille van A tot Z op ons nemen.  


Verhuren met Concept Real Estate? Contacteer ons vrijblijvend. Met een kop koffie erbij berekenen we uw optimale rendement.
Concept Real Estate

Siemenslaan 12

3650 Stokkem-Dilsen

BTW BE 0760973413

Met Concept Real Estate ontzorgt vastgoedmakelaar Velghe Christophe u volledig met zijn kennis en expertise. Wij gaan verder dan het traditionele vastgoedkantoor en zoeken steeds naar een op maat gemaakte oplossing voor de verkoop en verhuur van uw eigendom, gebruikmakend van de nieuwste trends op de vastgoedmarkt.

Derdenrekening: Belfius Be40 0689 4011 7963

Concept Real Estate